- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
tudom, hogy nem vigasztal, de én jóideig a64 x2-vel nyomtam a gépet, ilyen probléma nem jött elő.
viszont 1 rossz pont a 7.10-nek: 1.33GHz-es procc, 256MB ram... és már kb. 10 perce teker a telepítés első lépésénél
oké, hogynem egy erőmű, de akkoris. a 7.04 felkúszott elég hamar. elég szomorú, hogy ennyire el-windowsosodik, kénytelen leszek visszatérni a debianhoz.a másik kérdésem: hogy lehet kiiktatni az automatikus cd-mountolást 7.04 (kubuntu) alól? beteszek egy lemezt, egyből megfogja, feldobja az ablakot, hogy mit szeretnék csinálni. legszívesebben kisbaltával szétverni annak a fejét, aki ezt a baromságot beletette, de ez nincs az opciók között. végigtúrtam a kde beállításait, semmit nem találtam.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oké, hogynem egy erőmű, de akkoris. a 7.04 felkúszott elég hamar. elég szomorú, hogy ennyire el-windowsosodik, kénytelen leszek visszatérni a debianhoz.