- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ahogy harry írta, az /etc/fstab fájl-t kellene módosítanod, és beletenni egy ilyen sort:
//IPcím/kozos /home/vantsa/alarm cifs iocharset=utf8,credentials=/root/.credentials,user=vantsa,pass=*****,nounix,dir_mode=0775,dir_mode=0775Lehet, hogy még bővíteni kell UID, GID paraméterekkel, részletek itt vannak leírva:
howto -
harry
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Saját tapasztalatok:
- ha parancssorból mount-tal (vagy fstab-ból) csatoltam, akkor bár mappát tudtam létrehozni, de abba írni nem, nem tudom, miért, holott usernévvel/jelszóval csatoltam.
- ha nautilusból tallóztam ki a megosztást, akkor nem volt vele gond (win alól szintén jól ment).Szóval nem igazán tudom, de majd utánajárok még.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest