Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Én igazából csak azt nem értem, hogy mi a valódi célod evvel?"
Mint a Hegylakóban. Tudod, "csak egy lehet". Én is egyetlen egy gépet szeretnék végül. Olyat amin minden valóban egy kattra megy. Tudom, ehhez hosszú út vezet és én nem vagyok halhatatlan, de azért igyekszem. Hát csak ennyi...
"Ha nem tartasz minket elég jó "szakembereknek", akkor"
Nem kell ez a mea culpa hangnem. Jók vagytok, de nem vagytok szakemberek. Amatőrök vagytok, ahogyan én is. Vak vezet világtalant játszunk, de ez nem olyan nagy baj. A félszemű akár király is lehet a vakok országában, de a nagyvilágban csak azt mondják rá: "Nézd, egy szerencsétlen beképzelt magamutogató majom, aki azt hiszi, hogy szakember, pedig a tudása csak felszínes és csekély, de ennek ellenére ossza ám az észt rendületlenül a saját környezetében..."
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest