Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
azt nem tudtam, hogy az xmms2 konzolos, viszont én nem láttam a sima xmms-t. Azt is hozzá kell tennem, hogy először a compiz-managert sem találtam meg, sőt másodszorra sem, csak amikor valamit fel akartam tenni és kiírta, hogy ez is megy hozzá. Érdekes, miután feltettem, azóta elindul

Mondjuk csinál furcsaságokat az ubuntu, feltettem az aMSN-t és egyik alkalomról a másikra leszedte a tiltásokat az emberekről.flash lejátszót 64 bitre hogy tudok feltenni? Találtam valami leírást neten, hogy töltsek le egy tar.gz-t az t leszedtem, de egyetlen file volt benne. Utána telepítettem valami nem adobe flash lejátszót és ment is a youtube, viszont a következő indításnál már nem játszotta le a videókat, csak fekete képernyő volt a helyén. Jobb gomb play-re sem indította el, és nem is irt ki semmi hibaüzenetet.
-
Na megvan a, h is van ez

Van 4 (5) érték amit a proci kihasználtságnál jelez:User - Processor time used by non-kernel activities
System - Processor time used by kernel activities
Nice - Processor time used by low-priority processes
IOWait - Processor time used waiting for I/O
Idle - Unused processory capacityAz első 3at valamiért világos kékkel jelzi...
Mondjuk annyira nem létszükséglet külön figyelni öket Az I/O lenne a sötétkék. Az idle meg az egész alapja (nálam feketés/szürkés). Most szép rikító színekkel különválasztottam őket, így jól elkülönülnek. Már csak azt kellene tudni, h lehet kideríteni mi az a proces ami a nagy I/O műveletért felelős, akkor szépen le lehetne lövöldözni 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk annyira nem létszükséglet külön figyelni öket Az I/O lenne a sötétkék. Az idle meg az egész alapja (nálam feketés/szürkés). Most szép rikító színekkel különválasztottam őket, így jól elkülönülnek. Már csak azt kellene tudni, h lehet kideríteni mi az a proces ami a nagy I/O műveletért felelős, akkor szépen le lehetne lövöldözni