Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Egyszer valaki leírhatná nekem őszintén, hogy miért használ pont Kubuntut. Mik a valódi előnyei a default ubi-lemez telepítéséhez képest?
(#20902) 78zolika: "sok jót halottam róla" Nos én mondhatok róla rosszat is neked: Ha a WINE-t is bekalkulálom, akkor az ubi alatt többminden XP-s munkaprogramom működik mint w7 alatt. Mivel Az XP-t ilyen módon lecserélni nem tudom, a nem helyette, hanem mellette elv miatt második oprendszernek akkor már nem a w7-et választom, hanem az ubit. Ráadásul ez utóbbira nem kell pénzt sem költenem. Vagyis a w7 nálam labdába sem rúg. És még mielőtt azt gondolnád, hogy az én esetem valami egészen speciális eset, megnyugtatlak, a legtöbb cégnél pont ugyanez a helyzet. megveszik a w7-et, mert ki kell próbálni, de egyenlőre semmit sem csinálnak vele. A a WINE-t ilyen ütemben fejlesztik, könnyen lehet, hogy a w7 nem váltja be a hozzáfűzött picipuha nagy reményeit...
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én eben nem tudok állást foglalni : Xp + Ubuntu használok