Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FixY67
üzenetére
azért válaszolok, mert másról beszélünk. házi körülményke között a legtöbb embernél igénytelen fotók készülnek. ebben én (a nagy többséghez képest) még kivétel is vagyok. de nem azt írtam, hogy mindig is csak kötegelt "feldolgozást" csinálok, de vannak olyan helyzetek, amikor igen. mert azokkal a fotókkal nem akarok mást tenni. pl. az egyéves lányom eksönjeiről készült pillanatfotókat minek retusálnám? legtöbbször még csak raw állományt sem csinálok ilyenkor, mert minek. nem arról szól.
és igen, vannak olyan képek, amiket (ezek szerint számodra meglepő módon) én is egyesével dolgozok fel, akár raw-ból is.
és ha már fotófeldolgozás: itt jön össze a Linux több asztalos megoldása a sokak (nyilván windows júzerek) által kényelmetlennek tartott többablakos Gimp. ugyanis a feldolgozandó kép és az eszközök mehetnek külön asztalra. így fullscreen-en van a kép. ennél jobb térkihasználást nem igen tudnék. az asztalok közötti váltás igen gyors.
Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs