- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FixY67 #20366 üzenetére
azért válaszolok, mert másról beszélünk. házi körülményke között a legtöbb embernél igénytelen fotók készülnek. ebben én (a nagy többséghez képest) még kivétel is vagyok. de nem azt írtam, hogy mindig is csak kötegelt "feldolgozást" csinálok, de vannak olyan helyzetek, amikor igen. mert azokkal a fotókkal nem akarok mást tenni. pl. az egyéves lányom eksönjeiről készült pillanatfotókat minek retusálnám? legtöbbször még csak raw állományt sem csinálok ilyenkor, mert minek. nem arról szól.
és igen, vannak olyan képek, amiket (ezek szerint számodra meglepő módon) én is egyesével dolgozok fel, akár raw-ból is.
és ha már fotófeldolgozás: itt jön össze a Linux több asztalos megoldása a sokak (nyilván windows júzerek) által kényelmetlennek tartott többablakos Gimp. ugyanis a feldolgozandó kép és az eszközök mehetnek külön asztalra. így fullscreen-en van a kép. ennél jobb térkihasználást nem igen tudnék. az asztalok közötti váltás igen gyors.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest