Hirdetés

Aktív témák

• Major Major
    senior tag

Üdv!

Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700) szerintem elég véletleszerűen dobálja el magát és mióta fent van azóta jellemző is. Csinálok vmit, pl egy téma színét állítom vagy csak simán másik ablakot választok és kész a fagyi, ha ment zene akkor az még szól egy darabig vagy elhallgat és a kép is elsötétül, nem reagál semmire sem. Van hogy egy nap alatt többször megcsinálja, van olyan is, hogy 2 napig semmi. A régebbi kernellel is csinálta.
    Amik fent vannak: ndiswrapper, wifiradar, compiz, audacious, ntfs konfigolo nem tudom a nevét
    Amik fent voltak, de már nincsenek: beryl, xmms player, amarok
    Ez a lista nem teljes, ennyi rémlik. :(

Volna egy kis problémám, fagyogat egy 7.04 es ubunutu. A gép amin van egy FuSi A3667g, (egymagos turion, ati x700)

Tudom, hogy egy kicsit későn reagálok, de most csatlakoztam be a topicba. És kb eddig olvastam vissza :)
    Szóval, ha eddig nem oldódott meg, és nem tettél fel mást, szerintem próbáld meg kikapcsolni a powernowd szolgáltatást, nekem az okozott fagyásokat A64 alatt. (Valami bug van benne, és Gutsy alatt sem javult meg)

Gutsy frissítés tegnap hazavágta a rendszerem, de ma már egy friss telepítésen vagyok, és szinte minden úgy működik, ahogy kéne neki.
    Azért csak szinte, mert a csh pl. segmentation fault-al állandóan elszállt. Kénytelen voltam egy régebbi (asszem Edgy-s) verziót feltenni.

Hol lehet megnézni a restricted driverek verzióját? Vajon jól járnék, ha ati.com-ról letöltött drivert tennék fel? Ezzel a mostanival nem megy a compiz, csak ha a built-in-t használom, azzal meg a kártya nem mindent úgy csinál ahogy kéne neki.

Hirtelen asszem ennyi...

Aktív témák