Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Hát igen, hamar visszateszi. Jó lenne tudni, hogy melyik parancs keresi meg. Aztán azt kiremelni. Nem?
Grub nélkül nem lehet elindítani a KerámikusKólát? Vagy más módszerek is menüt csinálnak? Mi van ha mindjárt a saját partíciója aktív? ...mert azt akartam, hogy ne találja meg a windowst. Leszedtem az aktívitást, de csak azt értem el, hogy most egyik partíció sem aktív. Nem értem én ezt. Miért nem tud "rendesen" elindulni, mint ahogyan egy DOS?
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest