Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Elgondolkozom. Bizonyos értelemben nagyon is gondban vagyok, hogy jó döntés-e az áttérés. Köszönöm a tanácsaidat!
(#19384) Sweet Lou 6: Köszi, de én inkább valamiféle komplett internet security programra gondoltam.
(#19399) kw3v865: Igen, sőt szerintem kell! Hogy mit, nos azzal most én nagy gondban vagyok...
(#19400) Kendek: Írod: Vírusirtót fel lehet dobni, de az sem az Ubuntut fogja megvédeni, hanem a Windowst.
Honnan veszed te ezt a butaságot? Mert ugye ezzel nem mást jelentesz ki, mint azt, hogy a linuxon a vírusok száma pontosan nulla. Ne haragudj, de ez marhaság!(#19403) Nagytalp : A winfos az egy játékra való rendszer ergo nem is használom másra.
Nem ez az első marhaság amit ide leírsz. Sportot űzöl belőele?Naszóval, nem akarom itt felcsigázni a hangulatot, de azt látom, hogy piszkosul el vagytok ájúlva a linux felsőbbrendűségétől. Pedig nem az. Könnyen fertőzhető és könnyű rá a betörés. Az igaz, hogy a windowszra sokkal több, talán három, vagy négy nagyságrenddel több vírus, trójai és féreg létezik, munt linuxra, vagy MAC-re. De bár bocsánat, aki 2009-ben azt hiszi, hogy egyetlen egy darab sincs, az szerintem hülye !
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
lefuttattam most egy avast keresést a /home mappán. 0 találat, 1 óra, 37GB adat, kb. 1GB swap használat. én csak az utóbbin lepődtem meg, de ezen nagyon. főleg, hogy a 1,5GB ramból alig használt valamit.