Hirdetés
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Hmmm... mivel leszedtem, kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozni: úgy emlékszem, a rendszer állapotáról a landscape.com-on gyűjtögette az infokat és ha kíváncsi voltam a history-ra, onnan akarta leszedni. De hangsúlyozom: az emlékezetemre támaszkodtam, nem kizárt, hogy én emlékszem rosszul.
De ettől függetlenül:
- debian alapú rendszereknek van saját, különbejáratú frissítési rendszere (apt-get dist-upgrade és társai)
- nem kértem, sohasem kérem az automatikus update-eket, mert okoztak már kínos meglepetéseket.
- egy program (pláne, ha linuxos), lesz szíves nem elindulni a netre kérdezés/explicit engedély nélkül. Se update-ért, se másért.De ha lesz egy kis türelmem játszani vele, előszedem újra és megnézem, mit pofázik kifelé.

Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő