Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
Én a következőket használom az otthoni videók szerkesztésére:
Kino - ezzel csak a DV nyersanyagot szedem le a digit kameráról
Avidemux - ezzel vágok és konvertálok, Fade to Black effecktet is tud, nem egy túl profi alkalmazás, de otthoni szerkesztgetésre megteszi.
DVDStyler - ezzel rakom össze a DVD menüt és iso képet csinálok belőle vagy közvetlenül kiírom -
floatr
veterán
válasz
v.attis
üzenetére
Eddig a legjobb videoszerkesztő, amit kipróbáltam a kdenlive volt, viszont az sem egy "késztermék"
azzal pl a legutóbbi szívásom az volt, hogy nem volt képes megcsinálni azt, hogy egy klipet felére lassítok, és fade to black átmenetet húzok rá, mivel elcseszte a frame-eket. Hozzá képest a vegas egyszerűen csak működik... -
válasz
v.attis
üzenetére
- Winen én is a kmplayert használtam, linuxon meg az smplayert. Sztem nagyon jól konfigurálható
- Videót nem szerkesztek de van egy nagyon jó vágó progi amit használok, Avidemux néven
- konvertálni az WinFF-t, tud DVDre is konvertálni
Ezeket megtalálod a hozzáades/eltávolítás menüpont alatt
(#17826) Major Major: a franc tudja (rég nem használok ntfs-t), de nem lehet baja ha jogot kap a csatolási hely írására. Valahogy így szoktam mountolni:
sudo mount -t ntfs -o nls=utf8,umask=0222 /dev/sdb1 /media/sdb1
ebbe benne is van az írási jog. Van olyan kapcsoló, h user=név?
szerk.: most néztem a man-ját, van olyan

-
törölt tag
Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azzal pl a legutóbbi szívásom az volt, hogy nem volt képes megcsinálni azt, hogy egy klipet felére lassítok, és fade to black átmenetet húzok rá, mivel elcseszte a frame-eket. Hozzá képest a vegas egyszerűen csak működik...