- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
#40553216 #17013 üzenetére
Az megvolt. Arra is rájöttem, hogy rejtett, mert alapból nincs semmi a /home-omban csak 4-5 mappa, de 140MB volt így régi jó windows módszerrel a Nézet menüben meg is lett és ki is töröltem minden chromes cuccot. De amint elindítottam:első ránézésre könyvjelzők nincsenek oké, jelszavak se és history se, de az about:pluginsra megint ugyan azt kaptam amit firefoxra adna. Pont ugyan azt, minden pluginst a firefoxtól használ.
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő