Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Airy
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
No, feltettem a restricted exrákat, ami nem hozott látható sikert. Felhegesztettem az Operát, ami egyáltalán nem muzsikált, olvastam, sok vele az orális élvezet, így hagytam, ezután jött az Ephypany, kb. azt hozta, mint a FF3.0 alig - alig ment, jött az Arora, ami mint a szélvész hasít, elképesztően gyors, viszont a flash video helyére biggyesztett kis kockára klikkelve nem történik semmi, nem húzza le magának ami kell, pedig írják a fícsörök között, hogy "2ClickToFlash plugin" - bár lehet ez nem az, mint aminek gondolom. Aztán megpróbálkoztam a Chromium-mal, de valahogy a leírás alapján nem akart összejönni a tároló beállítás, mindig hibát írt ki, így letettem a dologról.
Jött a xorg buhera, ami nem volt egyszerű, bár utólag visszatekintve egy ovis is simán megcsinálja..
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a vimeo videói helyett nagy fehérség ül. Valami hiánycikk még a gépemen. Mi lehet a práblem?
Amit viszont sehogy sem tudtam kipróbálni: miként tudom a színmélységet átállítani? Az Xfce felületen nem lelem sehol a megoldást. Az Xorg most így néz ki:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Option "AccelMethod" "XAA"EndSection
Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
Hogy írjam át? Előre is köszi!
Kezdem összeszedni az összetevőket a HPhoz!
-
Airy
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
Aha, szóval lehet, hogy a videókari miatt ilyen gyenge a performansz? Asszem az enyémen csak 16 MB van. 32es verzió elég ritka volt, ahogy olvastam internacionális fórumokon.
Különféle xorg.conf buherálást már nagyon sok helyen láttam, csak azt nem tudom még, hogy miként lehet beleírni? Meg főleg, hogy hova dugták? Tök mindegy, hogy hova írom az adott fileba azt az Option sort? És a cat-os dolgot hova kell írni? Terminálba?
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a