Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
üzenetére
Nagyon nagyon kezdő linuxot használó vagyok, de ezt most nem értem.
Mit kell tudjon az a Ati vga kártya ?8.04-re ezen írás alapján felraktam a februári drivert és elsőre ill. azóta is mükődik. Hd4670 -re ,sőt ezt megelőzően míg nem volt meg a kártyám addig az int. Hd3200-as is végezte a dolgát.
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Szívesen kiégetném a notimból, de drága mulatság volna. Az van, hogy adottság volt, amúgy meg az intrepid mellett pont nem volt gond (najó az overlay állítgatást leszámítva)
Mellesleg az előző notimban intel cucc volt, annak meg intrepid alatt eset felére a teljesítménye

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest