Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
pc-user
üzenetére
Pff... jómúltkorában ugyanilyen scannert akartam beállítani Mandriva alatt.
Addig jutottam, hogy végül scannelt, de a CCD kb. fele által ovasott kép volt kétszeresére széthúzva. (A scannelt lap fele volt meg, de a "normál" méretre húzta szét.)
Rákerestem a neten, úgy néz ki, hogy több altípus létezik belőle (CP-n belül is legalább kettő), mindenesetre az enyém volt a legrosszabb eshetőség, ahogy néztem... már nem tudom hol, de lehetett állítani a scanner (al)típusát, ezt kellett, ha jól rémlik CP+-ra állítani, hogy egyáltalán kép legyen... volt, akinek ezután működött rendesen.
Egyébként jó régi egy darab.

Keem1:
Azt gondolom, nem vagy messze a céltól.
Az alapján, amit írsz, minden szükséges dolog fent van a rendszeren, tehát fordítani biztos nem kell semmit.A jelszókezelést nem tudom, miért hülyéskedik, olvastam már itt, hogy Ubuntu alól valakinek problémája volt az egyik szolgáltató alapértelmezett adataival (ez valószínű mindegyik disztribúció alatt egyformán rossz, elírhatták).
Telepítettem viszont egy Vodafone-os netet Mandriván, az rendesen működött, jelszó nélkül (nem kell ott sem megadni).
Viszont én nem használtam a rendszerben lévő adatokat (valahogy eszembe sem jutott, hogy benne van a magyar szolgáltató), hanem megérdeklődtem a szolgáltatótól, hogy mit kell kitölteni.Tehát beírtam a hozzáférési pontot és mondták, hogy felhasználónév/jelszó nem kell, így üresen hagytam és egyből működött.
Szerintem próbáld meg elölről beállítani a hálózatot úgy, hogy nem a listából választassz szolgáltatót, hanem kézzel töltöd ki az adatokat (gyakorlatilag az AP-t).
Szerk.: Major Major ötlete jól hangzik

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest