Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Vindóz alól is el szeretném érni (avagy bárhonnan, alapvetően Ubi alól, de hát mikor-hol vagyok). Mondjuk nem igazán értem a leírást, mert ez ugye XDMCP-t használ, ami amúgy is elindul rendszerindulásnál, így miért kell az inet.d végére beilleszteni? Avagy az oldja meg azt, hogy VNC protokollon (pl win.gépről) is elérhető legyen?
XDMCP-t most is használom, tehát eddig helyi hálón arról értem el ubi alól valamelyik kliens progival, tehát elvileg működik, csak borzasztóan be tud lassulni, pedig hát nem kéne neki. (Ez amúgy egy HTPC is egyben).
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest