Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
veze
őstag
dierekt nem tettem meg, mert ahogy a #11199 sz hozzászólásban irtam, ez az alap problémám.. hogy 8.10 alatt nem működik együtt a videó-kártya driverével és nem is smeri fel a zárt meghajtok között
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben) 
szerk: EnvyNG.. az micsoda.. nem tudom sajnos..kipróbálnék bármit csak müködésre birnám 8.10 alatt az ati kártyát.. tulképp nem is akarok játszani vele,csak egy olyan monitorom van..ami kisüti a szemem olyan fényereje van..ha 0-ra van levéve a fényerö akkor használható ugyahogy.. (samsung syncmaster765MB) és jo lenne az ati kártya driver (és control panelja) a fényerön kicsit levenni..és 100Hz-en frissitene 85 helyett... ha erröl lemondanék akkor 8.10 alatt is müködik..
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben)