Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Klassz hogy van egy ilyen topic.Kis segítségre lenne szükségem.Szeretnék feltelepíteni egy Ubuntu 8.04 -et a gépemre, a vinyón csak ez az egy operációs rendszer lenne.Konfigurációm.: 2,4Ghz Celeron proci,1x 512-400mhz ddr ram,GF 4 mx440 (64mb agp4x), Mercury Via chipset-es alaplap, 80Gb Samsung vinyó /ide/, Lg dvd-rw, Eurocase ház 300w táppal.
A problémám a következő:
Kábeltévés internetem van ami autómatikusan kapcsolódik a hálóra.Letöltöttem az iso-filet,megírtam.Következzen a telepítés.Berakom a lemezt - restart.Bebootol,kezdi a telepítést,eltelik kb 15s és a telepítés megszakad.Nem lehet telepíteni.A lemez jó mert haverom gépére gond nélkül felment.Gyanítom hogy a net kapcsolaton kellene valamit állítani de nem értek annyira hozzá úgyhogy egyenlőre nem mertem elállítani.Letöltöttem a Kubuntu 7.10 is,azt sikerült ugyan feltelepíteni,de nem tudom lefrissiteni hogy magyar nyelvű legyen.(Windowsnál minden rendeltetésszerűen megy.Telepítés után azonnal van net kapcsolat bármilyen állítgatás nélkül.) Nem tudom mit kell tennem.Ha tud valaki segíteni vagy valakinek van ötlete mi lehet a baj, az ne tartsa magában.Köszönöm előre is.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest