- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Aztán: a telepítés alatt megadott bill. kiosztás eltűnt, a laptop magyar billentyűje helyett kaptam egy angol kiosztást, 0 se volt a helyén??!!
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
megfelelő részen magyar billentyűzet kiválasztKövetkező: 1. hsz alapján telepítek fglrx, glxinfo direct rendering Yes, azonban a csilivi nem indul vmi Composite hiánya miatt. Gondolom így nem sokat mond, még pontosítok.
repóból telepített fglrx-el nem fog menni a compiz. vagy teszel fel újabb drivert (mondjuk 8.01) vagy xgl-t használsz:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=580748 -
bizi990
senior tag
Köszi mindenkinek.
Szerintem hibás a lap és emiatt nem tud boot-olni cd-ről. Két cdrom-ot próbáltam, egyik biztos jó, mert amd-s gépen bootol róla.
A lap sajna nem támogatja az usb-s boot-ot, ezért ez is kilőve.
Próbáltam guglizni, de sajna nem értek linux-hoz, így a keresés is behatárolt illetve csak az usb-s megoldást találtam.Gnome nélkül telepítettem, majd nem indítottam újra, hanem áttettem az inteles gépbe. Konzol megjelenik, be tudok lépni, de nincs hálózat. Ha lenne hálózat internetről lehetne telepíteni?
lspci -ra ez jön a hálókártyára:02:06.0 Ethernet Controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
Kapott linkeket még átnézem.
bizi
-
Rickenstein
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged