- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Érdekes szituba futottam: P3-as gép, GF4 Ti4200 kártyával, Ubi Feisty, Compiz Fusion, Nvidia legacy gyári driver, jött egy frissítés, feltettem. Következő indításnál X nem indul, mivel a gyári driver és X verzió száma nem stimmel (vagy mi ?!). Reconfig, vesa módban elindítottam, majd gondolta megyet, kipróbálom az Ubi-s drivert. Zárt repókból Nvidia bepipálva, restart, van 3D, de csak 800x600-ban. Xrandr szerint is csak ennyi. A Xorg.conf-ban minden módnál volt 1024x728 is, úh. nem értettem.
Nvidia gyári driver vissza, erre most az ablakoknak nincs kerete és elfelejtettem, hogyan tettem vissza legutóbb ...
Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.
Szal a felmerülő kérdések:
- miért akad ki az X az nvidia frissítésnél?
- Ubi-s driverrel miért nem ment az 1024x768? (ez költői kérdés, gondolom a Xorg.conf kéne hozzá)
- mi a gond a terminállal? (bár Ctrl-Alt-F1 még van)
- hogyan teszem vissza az ablakok keretét (ez meg láma, mert egyszer már sikerült)Kösz
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.