- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Érdekes szituba futottam: P3-as gép, GF4 Ti4200 kártyával, Ubi Feisty, Compiz Fusion, Nvidia legacy gyári driver, jött egy frissítés, feltettem. Következő indításnál X nem indul, mivel a gyári driver és X verzió száma nem stimmel (vagy mi ?!). Reconfig, vesa módban elindítottam, majd gondolta megyet, kipróbálom az Ubi-s drivert. Zárt repókból Nvidia bepipálva, restart, van 3D, de csak 800x600-ban. Xrandr szerint is csak ennyi. A Xorg.conf-ban minden módnál volt 1024x728 is, úh. nem értettem.
Nvidia gyári driver vissza, erre most az ablakoknak nincs kerete és elfelejtettem, hogyan tettem vissza legutóbb ...
Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.
Szal a felmerülő kérdések:
- miért akad ki az X az nvidia frissítésnél?
- Ubi-s driverrel miért nem ment az 1024x768? (ez költői kérdés, gondolom a Xorg.conf kéne hozzá)
- mi a gond a terminállal? (bár Ctrl-Alt-F1 még van)
- hogyan teszem vissza az ablakok keretét (ez meg láma, mert egyszer már sikerült)Kösz
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.