- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Érdekes szituba futottam: P3-as gép, GF4 Ti4200 kártyával, Ubi Feisty, Compiz Fusion, Nvidia legacy gyári driver, jött egy frissítés, feltettem. Következő indításnál X nem indul, mivel a gyári driver és X verzió száma nem stimmel (vagy mi ?!). Reconfig, vesa módban elindítottam, majd gondolta megyet, kipróbálom az Ubi-s drivert. Zárt repókból Nvidia bepipálva, restart, van 3D, de csak 800x600-ban. Xrandr szerint is csak ennyi. A Xorg.conf-ban minden módnál volt 1024x728 is, úh. nem értettem.
Nvidia gyári driver vissza, erre most az ablakoknak nincs kerete és elfelejtettem, hogyan tettem vissza legutóbb ...
Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.
Szal a felmerülő kérdések:
- miért akad ki az X az nvidia frissítésnél?
- Ubi-s driverrel miért nem ment az 1024x768? (ez költői kérdés, gondolom a Xorg.conf kéne hozzá)
- mi a gond a terminállal? (bár Ctrl-Alt-F1 még van)
- hogyan teszem vissza az ablakok keretét (ez meg láma, mert egyszer már sikerült)Kösz
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Látásjavító szemműtét
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.