Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Üdv!
Két nagy kérdésem lenne, hátha valamelyik guru tud nekem segíteni.

1. Wine-al emulált World of Warcraftot ha leteszek taskra és aztán visszaveszem, akkor ott marad az alsó és a fölső gnome panel. Lehet ezzel valamit kezdeni? A panelek beállításait buheráltam már, de ha hideolom akkor meg megjelenik mikor leteszem és ha visszaveszem a wowot az üres rész marad ott (ergó a desktopnak a része).
2. Ugyanez a helyzet, wine/wow (bár ez bármelyik játékra elmondható). Nincs hardver kurzorom. Azt megemésztettem, hogy 15 fps-el gyárilag kevesebb van játék közben linuxról, de ha olyan részre keveredek ahol több objektumot kell tölteni az egerem behal és lagolni kezd.
Van ezekre megoldás?
Vagy go install win és játsz az alól az noob?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest