Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
3aTi3
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, végül megint összejött, de fogalmam sincs mitől, mert ugyanazt csináltam csak 5* egymás után, és egyszer összejött
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.ha már lett netem, elkezdtem felhegeszteni a 8.6-os catalyst-ot, aminek a végére azt értem el, hogy a firefox nem indul azóta :S Kiírja h már egyszer meg van nyitva és addig nem indít új ablakot, amíg azt be nem zárom. A rendszerfigyelő viszont nem mutat firefox nevű futó alkalmazást... Újra is indítottam, le is szedtem a ff-t, majd újratettem, de ugyanaz.
Most kicsit elegem lett, pihenek rá egyet.Nem is tudom megéri-e... Remélem egy hét múlva a linux átveszi a windows helyét az egész világon, és akkor van értelme annak amit csinálok

A linux az újdonság varázsát nyújtja, de mikor windowst töltök be, olyan mintha hazaértem volna
jól belakott környezet, tudom mi hol van, és működik is ..
na holnap asszem tiszta fejjel nekiállok és újrahúzom; de azért ha vki tud megoldást a firefoxos problémára, akkor most szóljon. vagy hallgassa el mindörökre.
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.