Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
3aTi3
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, végül megint összejött, de fogalmam sincs mitől, mert ugyanazt csináltam csak 5* egymás után, és egyszer összejött
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.ha már lett netem, elkezdtem felhegeszteni a 8.6-os catalyst-ot, aminek a végére azt értem el, hogy a firefox nem indul azóta :S Kiírja h már egyszer meg van nyitva és addig nem indít új ablakot, amíg azt be nem zárom. A rendszerfigyelő viszont nem mutat firefox nevű futó alkalmazást... Újra is indítottam, le is szedtem a ff-t, majd újratettem, de ugyanaz.
Most kicsit elegem lett, pihenek rá egyet.Nem is tudom megéri-e... Remélem egy hét múlva a linux átveszi a windows helyét az egész világon, és akkor van értelme annak amit csinálok

A linux az újdonság varázsát nyújtja, de mikor windowst töltök be, olyan mintha hazaértem volna
jól belakott környezet, tudom mi hol van, és működik is ..
na holnap asszem tiszta fejjel nekiállok és újrahúzom; de azért ha vki tud megoldást a firefoxos problémára, akkor most szóljon. vagy hallgassa el mindörökre.
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.