- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Régebben volt egy problémám, már megoldódott, de azért leírom, hátha más rákeres.
Szóval menet közben csatolgattam be néha a 4 meglévő partíciómat, ezzel nem is volt gond, de azt akartam, hogy indulásnál már bent legyen mind, így kipróbáltam az ntfs-configot. A progi szépen felismerte, és be is mountolta a 4 meghajtót, és be is írta őket a /etc/fstab-ba.
A probléma újraindításnál jelentkezett, miszerint rossz helyre akarta csatolni a vinyókat (pl 1-es partíciót, a 2-es mappájába, így már a 2-est nem tudta hova rakni), így nem mountolta be mindet, és ami bent is volt, az is rossz helyen.
Aztán próbaképp benéztem az fstabba, és láttam, hogy nincsenek sorrendben a partíciók, így hát sorba raktam őket (bár szerintem ez nem kéne, hogy problémát jelentsen). Erre gondolok:/dev/sda1 /media/Backup ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/sdb1 /media/Cucc ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/sdc1 /media/Rendszer ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0
/dev/sdc2 /media/Suli ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0Most a-b-c meghajtók, és 1-2 a sorrend, előtte össze-vissza volt, jelenleg második reset után is jól üzemel.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest