Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Ktorrent nálam kifagy, ha megszakad a kapcsolatom (hogy a router vagy a szolgáltató a hibás, gőzöm sincs, utóbbira gyanakszom, mert kábellel csatlakoztatott gépen teszi, nem a wifi-snél). Úgyhogy jövök Deluge... (Repóban van ?)
Közeledik az október, amikor is befejeződik pIII-as gépemen lévő 7.04-es Ubi supportja. Az azóta kijött verziók nekem erőforrásigényesebbnek tűnnek (laptopon tesztelgettem), szal mire váltsak? Xubuntu vagy vmi még lightosabb? Fluxbuntu-ról, OpenGUI-ról hírek, tapasztalatok? (Rájöttem, hogy bár kedvem lenne hozzá, de nincs annyi időm, hogy Debian-nal szenvedjek).

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest