Hirdetés

Aktív témák

• Finwe

őstag

Nem létezik, h van még 1 olyan pehhes ember mint én!

Egész du. ezzel a biztonságos telepítéssel bajlódtam, hogy az xp mellett fajáúl menjen az Ubi. (a másik gépen már fönt van de annak a tápját használom jelenleg.... másik qva jó történet... szal erre a gépre is kell.) A kézi particiónálásnál nem jutottam előbbre, szal felszabadítottam 100GB-t és abból mondtam, h csípjen le 25gb-ot. Természetesen egyértelmű a szöveg mellette ezért mindössze 25GB NTFS maradt a 60 GB adatomnak amit vissza szerettem vonla rakni rá. Win alól visszaformáz lemez, Ubi újra telepítés megfelelő lemezbeállítással (közben egyébként vagy 8x jártam a live cd-n és ebből 1x volt net :((( )
    telepítés végigvár, grub elindít. Ubi nem tölt be.... valami fail volt de nem láttam mi volt az. Még 1x nem tudtam megnézni mert restartnál ''input over rage'' szerű monitor! hibaüzi. Kir, akkor mára ennyit. Xp-ben aztán nézem, h a 100GB-ot teljesen szétszedte a telepítő. Nem bírtam, szal újra formáztam. (Ehhez bott lemezről partícionűlóbval is meg kell kicsit támogatni, az elsőt is így csináltam.) Restartnál pedig grub-ot akart tölteni! Néztem nagyokat. (.......)
    Végül xp telepítő cd, javítás, boot beállítása win-re.

Van még valaki akinek hasonló gondjai vannak az Ubuntu telepítéssel? Nem hiszem el, h ennyire szerencsére megy ez a telepítősdi. :( Csak nem lehet, h ennyire béna vagyok :S

Finwe

u.i.: bocs a panaszkodásért, 1x úgyis lesz kifogástalan linuxom!!!

Aktív témák