Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
üdv
Felram a 7.04es kubuntut. 6100es nvidia integrált vga-m van. Nvidia.comról töltöttem le a drivert, felraktam a build-essentialt, aztán átmentem karakteresbe, feltelepítettem a drivert, 2x visított valamiért, az egyik valami pkg-config, a másik x.org sdk/development. Ezekre irt valamit de felment rendesen a driver. Elindítottam a kde-t szépen megy minden( megjeygzem, hogy az 1680x1050es felbontást csak igy trudja ha felvan rakva az nv driver). Újraindítom a gépet, és nem indul el a kde, hanem hibát kiir, Fatal Error 104 valami ilyesmit....
Raktam új kubuntut megint, megint ezt irja ki telepítés utáni újeraindítás után.
Mi lehet a baj?Esetleg valami fájlt még kell szerkeszteni a telepítés után?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest