Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
újra itt vagyok
tegnap próbálkoztam meg visszarakni az eredeti ubuntus vga drivert, de nagyon nem akart menni (lehet egyszerűbb, ha újrarakom az ubuntut)
először is envyből uninstaláltam az ati drivert, aztán resi, utána a zárt meghajtóknál telepítettem az atit, resi és csak annyi, hogy jó felbontásba benn van, de amúgy rossz az egész, gondoltam, visszarakok egy régi xorg.conf-os backup-ot, lehet a mostani az envyre van átírva, restart, és ugyanaz, gondoltam újratelepítem a snapticból a xserver-xgl -t, de az sem segített... ezekután a terminálban a glxinfo-ra kiírja, hogy direct rendering: no, de le tudom futtatni a glxgears-ot, átlagban 80 fps, de a rendszer többi része katasztrófális, rosszabb mint envy alatt, úgy vélem, nem sikerült visszatelepíteni az eredeti ubuntus drivert, de nincs több lövésem, hogyan kellene
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)
mit kellene csinálnom, hogy rendbehozza a dolgokat?
Aktív témák
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)