- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
újra itt vagyok
tegnap próbálkoztam meg visszarakni az eredeti ubuntus vga drivert, de nagyon nem akart menni (lehet egyszerűbb, ha újrarakom az ubuntut)
először is envyből uninstaláltam az ati drivert, aztán resi, utána a zárt meghajtóknál telepítettem az atit, resi és csak annyi, hogy jó felbontásba benn van, de amúgy rossz az egész, gondoltam, visszarakok egy régi xorg.conf-os backup-ot, lehet a mostani az envyre van átírva, restart, és ugyanaz, gondoltam újratelepítem a snapticból a xserver-xgl -t, de az sem segített... ezekután a terminálban a glxinfo-ra kiírja, hogy direct rendering: no, de le tudom futtatni a glxgears-ot, átlagban 80 fps, de a rendszer többi része katasztrófális, rosszabb mint envy alatt, úgy vélem, nem sikerült visszatelepíteni az eredeti ubuntus drivert, de nincs több lövésem, hogyan kellene
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)
mit kellene csinálnom, hogy rendbehozza a dolgokat?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- 3D nyomtatás
- Makett, makettezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ezek után meg a zárt meghajtóknál az ati kártyára azt írja ki, hogy nincs használatban (de telepítve van, mert ott a kicsi pipa mellette)