Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Desktop telepítő, 6.10 egyenesen az ubuntu oldaláról (3,46GB).
Biztos kiírta és igaza is van csak elkényelmesedtem
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...
Noti nem noti hiába törölt 2 particiót is 1 átméretezése helyett bebootolni nem volt képes.... elsőnek 17 majd 24-es hibakóddal állt le a grub amit ugye saját maga telepít és konfigol a telepítés végén.... (2x telepítés után jött a 17-es kód vagy fordítva és az elsőnél? passz...)
Mindenesetre a C meghajtót még helyre tudtam állítani Hirens Boot CD-vel majd MBR rebuild és megy is...
Eddig jó tapasztalatom van a telepítős ubuntuval....
Suliban a tanár meséli, hogy milyen stabil... az én gépemen kb 10%-nál leáll a kis csík töltéskor... király...
Itthon is remekel...
Live Ubuntuval ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom
Telepítés közben pedig amikor a wlan kártyát felismerte a notiban és elkezdte beállítani a hálózathoz már nagyon tuti rendszernek ítéltem meg.
Aktív témák
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...