Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Desktop telepítő, 6.10 egyenesen az ubuntu oldaláról (3,46GB).
Biztos kiírta és igaza is van csak elkényelmesedtem
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...
Noti nem noti hiába törölt 2 particiót is 1 átméretezése helyett bebootolni nem volt képes.... elsőnek 17 majd 24-es hibakóddal állt le a grub amit ugye saját maga telepít és konfigol a telepítés végén.... (2x telepítés után jött a 17-es kód vagy fordítva és az elsőnél? passz...)
Mindenesetre a C meghajtót még helyre tudtam állítani Hirens Boot CD-vel majd MBR rebuild és megy is...
Eddig jó tapasztalatom van a telepítős ubuntuval....
Suliban a tanár meséli, hogy milyen stabil... az én gépemen kb 10%-nál leáll a kis csík töltéskor... király...
Itthon is remekel...
Live Ubuntuval ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom
Telepítés közben pedig amikor a wlan kártyát felismerte a notiban és elkezdte beállítani a hálózathoz már nagyon tuti rendszernek ítéltem meg.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...