- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sikerült a telepítés! Beírtam az elején, hogy pci=nomsi, el is indult minden, majd a particionálásnál egyszercsak átdobott a live linuxra, mintha a kipróbálást választottam volna. Ekkor rámentem a telepítésre, ismét elindult az egész, és csodák csodájára másfél óra telepítéssel de feltette a Kubuntut. Kiírta, hogy telepítés sikeres, indítsam újra. No ezután jött a feketeleves. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam a 80gb-s winchestert, beállítottam a sata winyót, hogy onnan bootoljon, de ha bekapcsolom ilyen állapotban a gépet, akkor annyit csinál, hogy bootolás után rögtön a monitorom kikapcsol és az "input(vagy talán inport..) not supported" hibaüzenet villódzik rajta. ( Acer AL1711-es monitor, ha ez segít)
Próbáltam googleban körülnézni, a magyar oldalakon nem nagyon találtam megoldást, külföldi oldalon talán igen, de az nagyon kínai nekem sajnos.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest