Hirdetés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ja ja.
Vagyis inkább dual-bootosnak. De pl. a Gimp-et nagyon megszerettem. Képet már csak azzal szerkesztek. Már az a furcsa, ha a Paint Shop Pro-ra vissza kell mennem. Már csak az Abbyy miatt van Win-em.Ami igazából a Linuxhoz láncol, az a sebesség. Olyan, mintha új gépet vettem volna. Nem mindegy, hogy reggel 5 percig bootol a gép, vagy 2 percig.
Mondjuk nekem megvan az az előnyöm, a most kezdőkhöz képest, hogy bár most van először huzamosabb ideig fent Linux, de alapvetően kezelési problémám nincs vele, mert a közelemben mindig volt Linux, csak mindig a szoftvereket vártam. Illetve egy pár ZH-t megírtam parancsokból, igaz az sem tegnap volt. De a parancssor, nem idegen. Egyedül a mai napig ez a sudo-zás a furcsa. Bennem még az van, hogy átjelentkezés-->root stb. Ez még mindig szokatlan, de egyébként menni fog ez. Már csak egy OCR kell, és repül a Vista a levesbe.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagyis inkább dual-bootosnak. De pl. a Gimp-et nagyon megszerettem. Képet már csak azzal szerkesztek. Már az a furcsa, ha a Paint Shop Pro-ra vissza kell mennem. Már csak az Abbyy miatt van Win-em.