Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Aktív témák
-
Szkeptikus
tag
Sziasztok,
Van egy Ubuntu 7.10 serverem és egy asztali gép Ubuntu 7.10 és XP.
A szerveren samba fut, a Server -- Xp kapcsolat tökéletesen működik. A hálózatban megtaláltam a servert és tudtam mountolni Xp alá a hálózati meghajtót.
Viszont nem tudom hogyan kell ugyanezt Ubuntu server - Ubuntu desktop között.
Az asztali Ubuntun ugyanugy megtalálom a másik gépet a hálózatban és böngészni is tudom (a címe: smb://home-server/megosztas) viszont nem tudom hogyan kellene mountolni a smb://home-server/megosztas elérési utat, ugy hogy minden boot esetén automatikusan felrakja mountként.
Tudtok segíteni?
Másik kérdés:
Szintén mount. Lehetséges lenne az Ubuntu server telepítő cd-t mountolni, hogy ha telepítek valamit és cd-t kér akkor ne kelljen berakni a telepítő cd-t, hanem mountból beolvassa?
Nagyon köszi!

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest