Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos nekem a virtualizációban nem működik minden. Például az összes FireWire ki/bemenet halott. És a legtöbb videóvágó-proginak egyszerűen nincsen ovarlay-képe. Vakon meg nem vághatok. De amúgy sincsen értelme, mert a vágásnál a memória is szűk keresztmetszet. De még alapvető dolgok sem működnek rendesen. Például a honlapjaimat szoktam Xamppban fejleszteni windowszos felületen. Azért ott, mert az a default felület. Nos például sem a Firefoxra, sem az Operára nem megy föl virtualizációban az Adobe flash. Ezálatl ki vagyok zárva ezekből a próbákból is. És még napestig tudnám sorolni, hogy mi minden különbség van a virtualizációban futó windowsz és a rendes windowsz között. Szóval nekem (hangsúlyozom nekem) kell egy külön windowszos gép is. Nem helyette, mellette van csak a linux. Ráadásul például most sem találok rendes winyó-rendberakókát. pedig itt is megkérdeztem. Windowsra van egy kosárra való. Szóval sajnos nem megy még a fele sem, mint amit szeretnék.
Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest