Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
A Unity és a GS már kapott, a compiz 0.9 szintén. Mutter-nek nem jár valami szép cirkalmas...?
(#36571) audi100td őszintén: szvsz egy design driven UNR-feelinges parasztvakítás az egész GS, nem több. Ráadásul a design elemek jóval több hangsúlyt kaptak benne, mint érdemelték. KDE még hasonló, de annak legalább volt 3 éve, hogy kicsit ledobja magáról ezeket a sallangokat, és egy kicsit ésszerűbbé nőjön. A Unity legalább nem akarja felhívni magára a figyelmet, hogy némábameg milyen szép is vagyok
Kb egy fél élettel ezelőtt még aszontam volna rá, hogy jujjde édi.Tetsszen, akinek tetszik, de én nem erőltetném a magam részéről a bubi portját, akkor már inkább konzol
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb egy fél élettel ezelőtt még aszontam volna rá, hogy jujjde édi.