- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Én azt látom, hogy a gnome3 ugyanazzal a gonddal küzd, mint a KDE4 három éve. Semmit nem lehetett beállítani, mint ahogy most is cmd line kell ahhoz, hogy a betűméretet állítsd... száni, hogy ez egy release. Az meg csak a hab a tortán, hogy ekkora teljesítményromlást okoz. A KDE4-ben is ehhez hasonló mérföldkő jellegű befejlesztések voltak sokáig, le is szoktam róla rendesen, és most a 4.6-4.7 környékén kezd használhatóvá válni, főleg ezzel a felfüggeszthető kompozit móddal.
Azt meg nem tudom ésszel követni, hogy mi az ami egy unity-ben idegesítően gáz, de a GS-ben már fasza. Tettem egy tiszteletkört fedora alatt a GS-el, de azt a kínlódást nem kívánom senkinek. Lehet h a F15 is "hibás" benne, de hihetetlen, hogy ezt szánják a "traditional" folytatásnak. A nagy része sztem parasztvakítás, a funkcionalitás meg romokban. Mindegy, csak kibukik belőlem mindig a dolog...
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- darkFlash CF8 Pro
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest