Aktív témák
-
Sobi_888
csendes tag
Kezdő ubuntusként küzdök a számomra új rendszerrel. Több dolgot nem értek, pl felismertettem nagy nehezen az itt kapott segítség alapján az usb-s nyomtatómat, de újraindítás után megint nem volt beállítva. Felraktam vbox-t, telepítettem rá egy wint, de mikor másnap elindítottam a gépet a vbox nem akart indulni, neten kerestem rá megoldást elindítottam, de újabb újraindítás után megint nem indult, ezt nem értem valamit felrakok és működik utána meg nem, szeretném megtanulni a linuxot,de így elég nehéz. Ezek a problémák mitől vannak?
Esetleg van valahol magyar leírás a parancsokról? Mert az oké, hogy bemásolom a parancssorokat és megoldok vele valamilyen problémát, de attól még teljesen sötét leszek a rendszerhez, főleg hogy újraindítom a gépet és már nem is működik, amit épp felraktam...
Aktív témák
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest