Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
ubuntu 10.10 alol szeretnek wine segitsegevel egy ventrilo nevezetu exe-t inditani. neztem a hivatalos oldalon, hogy nincs meg linuxos kliens, de mas forumban lattam, hogy valaki igy wine-n keresztul hasznalja.
na szoval felraktam winet, aztan inditanam a ventrilo.exe-t es egy ilyet dob:The file '/media/8C78D2C078D2A86A/Program Files/Ventrilo/Ventrilo.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
meg egy linket, hogy executable bit.
megprobaltam chmoddal jogosultsagot adni a ventrilo.exe-nek, de sajnos nem akarja, mindig ez marad:
-rw------- 1 joker joker 561152 2003-12-22 15:36 Ventrilo.exeha valaki tudna segitene, azt elore is koszonom.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest