Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
mrcrnl
tag
Üdv!
Volna egy nagy gondom. Netbookra telepítettem Ubuntu Netbook Edition 10.10-et, az összes frissítés fenn van, de borzasztóan lassú. Bekapcsolás után kb 3 perc eltelik, mire használni tudom a gépet. Többnyire csak 3 szoftvert használok: Firefox (3.6.13), Skype (valami kicsi verziószámú béta a szoftverközpontból), valamint Teamviewer (legfrissebb a gyártótól). Nem lehet felgyorsítani valahogy az Ubuntut? Pl a rendszermemóriába feltölteni és ott tartani valamilyen fontos összetevőket, hogy ne kelljen mindig lemezről olvasni.
Hardver: Atom N270, 1GB DDR2/800MHz. Az internet sebességgel nincs gond, mert letöltésnél átlag 630-650 kB/s a sebesség (elvileg 5Mb/s a netem). Böngészésnél is többet kell várni egy-egy oldal betöltésére, de egy 700MB-is ISO tizen-néhány perc alatt lenn van.
Tegnap a frissítés kezelő 58MB adatot szedett le kb 2 perc alatt, amit utána közel fél óra alatt telepített fel. Ez szerintem baromi sok. A rendszerbe nincs belebuherálva.
Fórumokat böngészgettem, de csak olyan leírást találtam, ahol a boot során betöltődő szoftvereket lehet ritkítani (a nyomtatási sort és a levelező klienst kilőttem, nincs érzékelhető változás).
Van valami ötletetek?
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest