Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Még mindig ugyan azzal a problémával küszködök. Windows xp-től kezdve vista-n át wint 7-ig mindegyik rendszeren megy a processzor hűtő ventillátor, de ubuntuból már kipróbáltam 3 fajtát is, egyikkel sem működik! Nagyon ritkán ha windowsba belépek majd újraindítom a gépet majd ubuntut indítok akkor megy a fan is, de maxon. Próbáltam már beírni azt a pár soros parancsot is a grub-ba de semmi sem történt. Elszúrtam rá három napot, meg egy cd-t meg egy dvd-t remélve, hogy ha nem windows alól telepítem jó lesz, de már a telepítő alatt sem megy a fan így vagy "kézzel" hűtöm, vagy kikapcsol a gép még a telepítés befejezése előtt.Kérem ha valaki tud bármilyen megoldást erre a ventillátor problémára, akkor az feltétlen írjon, mert jövő hét hétfőre már kellene a laptop ubuntuval, de így használhatatlan! Esetleg bármilyen más linux, is szóba jöhet, csak tudjak a terminálba dolgozni meg opengl-t tudjak vele használni.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest