Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
DE régi játékokkal vigan elboldogul az ubuntu is....

Én bár kezdő vagyok az ubuntuval,d e nagyon tetszik... jelenleg pont én is a wines szükség programokat rakom felfele.... ilyen pl az office.... tökéletesen megy ubuntu alatt is
sajna az oppen office-t most inkább kihagynám.... megszoktam a win office-t....Valamint lenne egy kérdésem is....
van olyan progi ami a daemon toolst helyettesíti... kaptam már választ, hogy pl a gmont avagy a furius ,de ezek nem cd avagy dvd képben nyíitják meg hanem mint ha vinyó lenne.,.. így a progi amikor vissza keresne nem tudja használni az eredeti fájlokat....nekem ebben kellene segítség, hogy fix betüjelüként nyissa meg mint a daemon tools....
THX előre is.

Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest