- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
DE régi játékokkal vigan elboldogul az ubuntu is....

Én bár kezdő vagyok az ubuntuval,d e nagyon tetszik... jelenleg pont én is a wines szükség programokat rakom felfele.... ilyen pl az office.... tökéletesen megy ubuntu alatt is
sajna az oppen office-t most inkább kihagynám.... megszoktam a win office-t....Valamint lenne egy kérdésem is....
van olyan progi ami a daemon toolst helyettesíti... kaptam már választ, hogy pl a gmont avagy a furius ,de ezek nem cd avagy dvd képben nyíitják meg hanem mint ha vinyó lenne.,.. így a progi amikor vissza keresne nem tudja használni az eredeti fájlokat....nekem ebben kellene segítség, hogy fix betüjelüként nyissa meg mint a daemon tools....
THX előre is.

Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest