Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Eltávolítottam, nem volt rajta semmi.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem. 
Ha létrehozok egy partíciót az Ubuntunak, akkor telepíthetem Wubival arra, vagy az sem jó?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.