- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Eltávolítottam, nem volt rajta semmi.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem. 
Ha létrehozok egy partíciót az Ubuntunak, akkor telepíthetem Wubival arra, vagy az sem jó?
Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.