Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
üzenetére
Compiz alapból ki van kapcsolva.

Már én is nézegettem, de nagyon nem tudom igazán mit érdemes, meg mit nem kikapcsolni. Ha holnap Rendszerfigyelőből csinálok egy képet akkor összetudjuk szedni, hogy mire nincs szükség? Persze, még arra is rá kell jönnöm, hogy miféle RAM van benne, szerintem SDRAM, meg egyáltalán van e két hely az alaplapba a RAM-nak.Köszönöm mindenkinek a segítsége!
Szerk: annyit azért tudni kell a gépről, hogy valahol Németo.-ban volt kidobva, és onnan lett elhozva.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest