Aktív témák
-
thaler2
senior tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Szia!
Pl tvtime nézés közben egyszercsak meghal a kép. Kopete, Pidgin ezek lefagynak. Ubuntu/Kubuntu 7.10et is használtam. Az amsn valami írtó ronda, rejtett állapotban lehetetlen használni, és az offline állapotban kapott üziket sem jeleníti meg. Általánosságban mondható, hogy instabil a rendszer. Pedig én megadtam neki az esélyt, nagyon szerettem volna használni
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.u.i.:egyébként félelmetes telepítem az op.rendszert, közben PH!-zok...
Ki hallott még ilyet...u.i2.: amúgy a kérdésre valami tipp? Ha nincs más megoldás akkor szerkesztem a sources.list-et csak mintha valahol olvastam volna, hogy van ilyenre lehetőség, egy klikk, csak nemtom hol.
üdv.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.
Ki hallott még ilyet...