Hirdetés
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen, nem gondoltam, hogy ennyi különbség van a két megoldás közt, dehát a saját hibáiból tanul az ember...
megpróbálom a régebbi verziót valahogy előásni synapticban. hogy lehet beszerezni az ubuntus csomagot? amúgy megy a gép, eddig nincs baja látszólag, fut az acpid is, csak nem tudja leszedni, hogy visszategyem a régit (vagyis úgy gondoltam, hogy előbb leszedem, aztán felteszem a repóból megint, ami már a régi verzió lesz, csak nem tudja eltávolítani, bár lehet, hogy jobb is nekem). csak attól tartok, hogy egy újraindítás után már nem lesz ilyen rózsás a helyzet
az ikonokat úgy értem, hogy a toolbaron nem ikonok vannak, csak szöveg. tehát nem ott van egy ikon a vastagított meg dőlt betűknek, hanem ott a szöveg, hogy vastagított meg dőlt.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest