Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kalandor
üzenetére
Én azt mondom, amit haver mondott, Ő egy ideje már nyüstöli a 32bitest, és Ő azt mondta, hogy inkább 32 bit kéne.. Szal, nem tudom...
@Kendek: Én ezt asszem mintha megpróbáltam volna, és semmi változás nem volt...Mármint a windowsos fontokat átmásoltam Ubi alá, de semmi különbség nem volt, ugyanúgy néztek ki az oldalak betűtipusai mint eddig. Vagy valahol még állítani kéne valamit?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest