- iPhone topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nekem is volt ilyen, igaz még úgy 3-4 hete nagyjából. mondjuk én akkor átnyergeltem chromiumra, és azóta is használom egészséggel. illetve azóta csak a sima repóban levő FF van fent, de az meg olyan lassú, hogy már inkább csak tartaléknak van fent.
vbox: nekem régebben, amikro próbáltam, akkor nem vette át magától a felmountolt usb eszközöket a vbox-ban futó rendszer, legalábbis úgy emlékszem. igaz ez még talán egy éve volt, vagy valamikor akkoriban.
Kendek: igen, ez csak egy felvetés volt. egyelőre működik azzal a megoldással is, ahogy másik fórumon találtam, így meg naplózhat ahogy jólesik, mert sosem parkoltatja kvázi a fejet. csak arra próbáltam rávilágítani, hogy itt egy alapvető tervezési gondról van szó, mert ugye már egy ideje alapértelmezett a naplüózó fájlrendszer, de valamiért nincs összhangban a merevlemezvezérléssel, és így folyton nyekergeti a fejet (sőt, ha még felteszem a többi energiavezérlő modult, akkor le is állítja teljesen (spindown), annak ellenére, hogy ki van kapcsolva ez a funkció. ez azért nem kicsit gáz... értem én, hogy nem elsősorban latopra szánják az ubit, de ez így...
úgyhogy most egyelőre a kisebbik rosszat választottam, hogy nem olyan energiatakarékos a gép.
Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Linux Mint
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- OLED TV topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgyhogy most egyelőre a kisebbik rosszat választottam, hogy nem olyan energiatakarékos a gép.