Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem bánom, ha valaki elmondja a véleményét, de hosszú hetek óta Te gyakran dühöngve, támadólag, sértődötten teszed. Elmondtad egyszer, elmondtad kétszer és sokszor véleményedet pl. a linux biztonságáról. Elolvastuk. Ez a te véleményed, de ne hőbörögj már, fogadd el, hogy másoknak - ebben is (?) - eltér a véleménye.
Már többször előfordult, hogy majdnem írtam, fejezd be, csak nem akartam a fórumot még jobban szétoffolni.
Sajnos azt látom, hogy rontod a színvonalat, és segítőkész, valószínűleg linux témában Náladnál jártasabb embereket nevezel tudatlannak.
Mint más is írta régebben, nem muszáj itt lenned és látogatnod a fórumot. Gyanítom sokan megköszönnék Neked, ha nem mételyeznéd az itt folyó társalgást.
Részemről nem bánnam - ha másként nem megy -, egy moderátor venné kezébe a dolgot.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest