Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Tegnap este megint újraraktam a 9.10-et, hogy megpróbáljam megint a network manager csomagból frissítését. Letöltöttem 4 csomagot innen: https://launchpad.net/~network-manager/+archive/ppa/+packages. Konkrétan őket:
network-manager_0.8~rc2-0ubuntu1~nm1~karmic_i386.deb
libnm-glib2_0.8~rc2-0ubuntu1~nm1~karmic_i386.deb
libnm-util1_0.8~rc2-0ubuntu1~nm1~karmic_i386.deb
network-manager-gnome_0.8~rc2-0ubuntu1~nm1~karmic_i386.debFelraktam az ubuntut (pontosabban a xubuntut), usb-n felraktam a csomagokat, kilőttem az nm-appletet, installáltam a csomagokat, és újraindítottam az egész kócerájt. Utána bekonfigoltam a dsl-t, és működik. Na most egy hete lehet, hogy csak türelmetlen voltam, és akkor is újra kellett volna indítani, és működött volna... Vagy csak az appletet újraindítani. Franc tudja.
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest