Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
A simát is felraktam otthon kernelből meg a másikat is, próbáltam én mindennel. Nem vettem észre konkrétan különbséget, ugyanúgy viselkedtek nálam. A modprobe -r radeon dri-t néztem, de csak most reggel gyorsan, és azt írta ki, hogy nem létező modul. De majd estére megnézem megint, mert lehet elírtam. A radeon modeset=1 az megint nem működött.
Egyelőre csak annyit csináltam, hogy egy másik, nem azt amit ajánlottál múltkor PPA tárolót beüzemeltem (amin egy kicsit több cucc van), nyomattam egy frissítést és upgrade-et. A radeonhd nem kellett hozzá, de azzal is néztem.
Lehet akkor, hogy pont ezt a kernel mode setting-et kellene belőni vagy mi, akkor talán működne. Mert így olyan, mintha nem lenne 3D akkor amikor indulnak a progik, csak kicsit később, ezért kell újratölteni.
Sweet Lou 6: ez nem segít, nem az indulásával van a gond, vagyis éppen azzal, hogy indul, csak amikor ezt teszi, akkor úgy viselkedik, mintha nem lenne 3D akkor.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest