Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Próbálgatom, telepítgetem az ubit. Múlt héten a sima verzióra nyomtam egy ilyet:
sudo apt-get install kubuntu-desktop
Minden ment is rendesen, néhány cucc nem lett magyar, de nem vészes. Viszonylag probléma mentes volt a rendszer.
Ma egy új telepítést csináltam és a kopasz rendszerre nyomtam egy ilyet:sudo apt-get install kde
Ez is végbe ment rendesen. De most nincs wifim! És még csak azt sem tudom, hogy hol kapcsoljam be! Se egy ikon, se semmi. Átjelentkezek a gnome felületre ott meg minden oké...
Mi a különbség a kettő között? Kinézetre és felépítésre semmi...Igazam van, ha azt mondom, hogy a kde felületre nincs túl nagy hangsúly fektetve? Úgyértem nekem a gnome stabilabbnak tűnik. A kde-ben még a magyar nyelv is ritka madár. Vagyis sokminden nem lett magyar még frissítés után sem.
Kíváncsi vagyok a 9.10 ben milyen lesz. Ha kijön azt ki akarom próbálni, ha nem válik be, akkor marad a gnome! Nem akarok vele sokat kínlódni, annyival nem szebb...
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Arc Raiders
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest