- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
grabber
üzenetére
Tegyél fel egy KDE-t. Nekem is ugyanez volt a problémám(nemrég írtam róla). Feldobtam most 1 kde-t és megszűnt a dolog.
Zenék nem akadnak be(bár ez gnome alatt is sikerült a leírt zenelejátszómmal). Ablakok egyből megnyílnak, nem akad be a gép
Nah így már tetszik a dologSzerk: nem mellékesen véleményem szerint jóval szebb a kde(bár hallottam arról, hogy sok helyen gondok vannak vele)
1 problémám lenne: ha telepíteni akarok valami programot alá csomagokat ír ki....tudom, valóban csomagról van szó. Csak ugye gnome alatt sokkal jobb szerintem a csoportosítás(számomra messze érthetőbb)
Nem lehetne azt is megoldani, hogy itt is olyan egyértelmű legyen a lista mint gnome alatt?(tudom ez az én bénaságom, lehet megszokom majd, de elsőre nagyon furcsa az itteni megoldás)
Nem mellékesen jóval gyorsabb lett a gépem
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Bejelentették a Graveyard Keeper 2-t, az első rész átmenetileg ingyenes
- Analóg fényképezés
- AliExpress tapasztalatok
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest