Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
grabber
üzenetére
Tegyél fel egy KDE-t. Nekem is ugyanez volt a problémám(nemrég írtam róla). Feldobtam most 1 kde-t és megszűnt a dolog.
Zenék nem akadnak be(bár ez gnome alatt is sikerült a leírt zenelejátszómmal). Ablakok egyből megnyílnak, nem akad be a gép
Nah így már tetszik a dologSzerk: nem mellékesen véleményem szerint jóval szebb a kde(bár hallottam arról, hogy sok helyen gondok vannak vele)
1 problémám lenne: ha telepíteni akarok valami programot alá csomagokat ír ki....tudom, valóban csomagról van szó. Csak ugye gnome alatt sokkal jobb szerintem a csoportosítás(számomra messze érthetőbb)
Nem lehetne azt is megoldani, hogy itt is olyan egyértelmű legyen a lista mint gnome alatt?(tudom ez az én bénaságom, lehet megszokom majd, de elsőre nagyon furcsa az itteni megoldás)
Nem mellékesen jóval gyorsabb lett a gépem
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Ulefone RugKing
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest